Alle typer materialer også titan legeringer

Vi i Construction Service AS har en maskinpark med CNC-maskiner som håndterer de fleste typer produkter og oppdrag. Vi utfører maskinering av spesialproduserte maskindeler og komponenter med høyt presisjonsnivå til en rekke bruksområder.

I vår maskinpark maskineres det deler til mange krevende prosjekter. Enten det er karbonstål, rustfritt, aluminium, plast eller titan, har vi maskiner og kompetansen som gir effektiv produksjon. Vi har også konstruktører som kan hjelpe med tegning og beregninger. Hos oss skal du være sikker på både kvalitet og kort leveringstid.

Kompleks maskinering innen Dreiing og Fresing

Construction Service AS har gjennom en årrekke i bransjen blitt en etterspurt leverandør innen maskinering. Vi har det fremste av utstyr og kompetanse, og vi kan tilby avansert maskinering til gunstige priser og betingelser.

For noen av kundene våre innen olje- og gass innehar vi unik kompetanse og produksjonsutstyr for produksjon av veldig kritiske komponenter.

Vi produserer alt fra større serier til enkelt leveranse av avanserte spesialkomponenter etter våre kunder sine spesifikasjoner. Vår kompetanse er blant landets fremste innen maskinering av materialer som Titan.